ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Миколайчука вже заасфальтували третину дороги

Ольга Денисяка

|

На вулиці Миколайчука вже заасфальтували 600 метрів дороги, з усіх 1600. Якщо погодні умови сприятимуть, то комунальники продовжуватимуть класти асфальт. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«На вул. Миколайчука маємо 1600 м дорожнього покриття. Вже заасфальтовано 600 м. Продовжуємо облаштовувати основу для подальшого асфальтування. Зараз працівники дійшли до повороту на Голосківський цвинтар. Наразі облаштовують піщане покриття, далі кластимуть щебеневе покриття, після чого асфальт», – розповіла Ірина Маруняк.

Заступниця міського голови долала, що якщо погодні умови сприятимуть, то комунальники продовжуватимуть класти асфальт.

«Якщо ж погода завадить, то асфальт класти не будемо. Чекатимемо покращення погоди. Але зараз зима є аномальною, спостерігаємо потепління, тому роботи продовжуватимемо – кластимемо бордюр та основу для асфальтування»,– додала посадовиця.

Нагадаємо, що в серпні 2019 року розпочалися роботи з ремонту вул. Миколайчука — від вул. Пилипа Орлика до в’їзду на Голосківський цвинтар. На цей рік на роботи було передбачено 10 млн грн: 7 млн грн з бюджету розвитку і 3 млн грн коштів Громадського бюджету, позаяк ремонт цієї вулиці є одним з великих проєктів переможців Громадського бюджету. В рамках ремонтних робіт на вул. Миколайчука передбачена реконструкція усіх інженерних мереж, облаштування нового дорожнього покриття та прокладання тролейбусної лінії.

Раніше у мерії міста обіцяли, що капітальний ремонт вулиці Миколайчука до в’їзду на Голосківське кладовище мають завершити до середини 2020 року. А на початку наступного року дорога вже може бути проїзною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *