ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Центрі Довженка відкривається Резиденція святого Миколая

Наталя Дуляба

|

Вже сьогодні, 15 грудня, у Центрі Довженка на Сихові запрацює Резиденція святого Миколая. Потрапити в гості до Миколая-чудотворця можна буде протягом п’яти днів. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Відкриття Резиденції святого Миколая заплановане на 18:00 год. Тут дітки зустрінуться з Миколаєм, отримають від нього подарунки, а також забавлятимуться з аніматорами.

Резиденція Миколая працюватиме у Центрі Довженка щодня, включно до 19 грудня. Завітати до Миколая можна буде у другій половині дня до 20:00 чи 21:00 год.

Вартість входу для дитини разом із одним із батьків – 150 гривень. У подарунок від святого Миколая малеча отримає книгу, розмальовку та солодощі. Квитки і всі деталі – за цим посиланням.

Як повідомляв Львівський портал, відвідати Миколая можна також у ведмежому притулку «Домажир». Тут із 14 до 22 грудня діятиме хатинка святого Миколая. Також 19 грудня у Львівському палаці мистецтв для малечі підготували цілу розважальну програму.

А днями у храмі Преображення, що на вул. Краківській, запрацювала Фабрика святого Миколая. Тут 450 його помічників готують подаруночки для 2000 діток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *