ОСТАННІ НОВИНИ

Через отруєння на львівській фабриці солодощів поліція відкрила кримінал

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отруєння працівників компанії «Нестле Україна». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

В понеділок, 25 листопада, в поліцію надійшло повідомлення про те, що протягом кількох днів у лікарню зі симптомами харчового отруєння госпіталізували сімох львів’ян віком від 25 до 40 років.

Встановлено, що всі хворі 21 листопада харчувались в їдальні одного з львівських підприємств.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання – штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події, призначені експертизи, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, перших трьох постраждалих від отруєння їжею на львівській фабриці солодощів госпіталізували ще 22 листопада. Їхній стан медики оцінили як середньої важкості.

Як повідомляв Львівський портал, цьогоріч Львівщина встановила антирекорд за кількістю спалахів кишкових інфекцій у закладах громадського харчування. Чому після бенкетів у ресторанах мешканці масово потрапляють на лікарняні ліжка, читайте тут.

Про те, як вберегтися від кишкових інфекцій та отруєнь, можна дізнатися за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *