ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники за вихідні затримали дві тонни контрабандних продуктів харчування

Вероніка Рой

|

Упродовж минулих вихідних працівники Львівської митниці ДФС не допустили переміщення через кордон майже двох тонн продуктів харчування. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДФС у Львівській області.

 

Найбільше контрабанди продуктів затримали в автомобільному пункті пропуску «Шегині – Медика». В одному з рейсових автобусів водій та пасажирка намагались перевезти майже тонну харчів: cир, олія, оливки, тощо. Частина товару містилась в конструктивних порожнинах автобуса, інші продукти, які задекларувати, в своїх обсягах перевищували неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України.

А от в пункті пропуску «Краківець – Корчова» двоє громадян України пробували транспортувати через кордон 285 і 276 літрів молока. В обох випадках спрацювала система управління ризиками, оскільки чоловіки двічі перетинали кордон протягом 72 годин. Тож товар, який вони перевозили, підлягав оподаткуванню податком на додану вартість

Цікаво, що всі порушники користувалися смугою руху «зелений коридор». В усіх випадках складено протоколи про порушення митних правил, а товари вилучено.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *