ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція затримала горе-водія, який насмерть збив кур’єра доставки піци у Львові та втік

Вероніка Рой

|

Поліцейські розшукали водія, котрий 10 листопада у Львові насмерть збив кур’єра доставки піци на скутері та втік з місця ДТП.

 

Зазначимо, ДТП сталась 10 листопада близько 18.10 на перехресті проспекту Чорновола з вулицею Варшавською у Львові. Попередньо встановлено, що зіткнулись скутер, яким керував 18-річний мешканець Миколаївської області та невстановлений автомобіль, водій якого поїхав з місця пригоди. Внаслідок наїзду скутерист отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

Зазначимо, із фото з місця ДТП, яке надала патрульна поліція Львівської області, видно, що 18-річний хлопець працював кур’єром популярної піцерії Domino’s Pizza.

Як повідомила пресслужба Нацполіції Львівщини 12 листопада, другим учасником зіткнення, котрий втік з місця події, є 33-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, водій автомобіля «Рено». Вирішується питання повідомлення йому про підозру в скоєнні злочину.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Фото: патрульні поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *