ОСТАННІ НОВИНИ

Затримав зловмисника, який поранив чоловіка ножем у львівському трамваї. Поліція вручила відзнаку 25-річному АТОвцю

Соломія Головіна

|

За проявлену мужність, громадянську свідомість правоохоронці вручили нагороду 25-річному львів’янину, учаснику АТО, студенту Ігорю Галушці, котрий затримав та передав працівникам поліції зловмисника, який спричинив ножове поранення чоловіку у трамваї. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Відзнаку Ігорю вручив начальник Сихівського відділу поліції полковник поліції Ігор Підлужний.

Як повідомляв Львівський портал, 13 жовтня у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини зліва» був госпіталізований 45-річний львів’янин. Як встановили правоохоронці, чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками «Кінотеатр Довженка» – «Верхній Шувар».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Зловмисника, котрий завдав потерпілому ножового поранення, було оголошено у розшук.

 

16 жовтня близько 21:20 год. на проспекті Червоної Калини у Львові 25-річний львів’янин, студент одного з львівських вищих навчальних закладів, помітив розшукуваного, 36-річного жителя Мостиського району, на одній з вулиць у Львові, разом з товаришами затримав його та передав поліцейським.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *