ОСТАННІ НОВИНИ

У трамваї на Сихові підрізали чоловіка, який перешкодив кишеньковим злодіям

Соломія Головіна

|

Правоохоронні органи розшукують очевидців поранення чоловіка у трамваї №8 у Львові. Постраждалий перешкодив невідомим, які намагалися поцупити у дівчини телефон, і отримав ножове поранення у груди. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Так, вчора, 13 жовтня, о 17:55 год. у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини зліва» госпіталізований 45-річний львів’янин.

Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками «Кінотеатр Довженка» – «Верхній Шувар» у період між 16:10 – 16.30 год. Як пояснив поранений, він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм – тоді один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від п’яти до восьми років. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника.

Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину: їхав у трамваї, очікував на зупинці, проїжджав повз місце події із увімкненим відеореєстратором, або володіє будь-якою іншою інформацією, що може допомогти встановили обставини події та особу зловмисника, просимо зголоситись на оперативну лінію 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *