ОСТАННІ НОВИНИ

Обов’язки головного архітектора Львова виконуватиме 32-річний доцент Львівської політехніки

Вероніка Рой

|

Обов’язки керівника міського управління архітектури та урбаністики до часу проведення конкурсу виконуватиме доцент кафедри Архітектурного проектування та інженерії Інституту архітектури Національного університету «Львівська політехніка» Антон Коломєйцев. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомляється, Антон Коломєйцев працюватиме головним архітектором за контрактом. Однак, як зазначають у мерії, ще буде проведений конкурс із залученням Спілки архітекторів.

Як йдеться у декларації Коломєйцева, у 2018 році він заробив 117 тисяч 496 грн у Національному університеті «Львівська політехніка», 12 тисяч 137 грн – у «Харківській школі архітектури», а також 864 тисяч грн доходу отримав від підприємницької діяльності. У банках на рахунку тримає 318 181 грн, а також має 21 000 доларів готівки.

Антон Коломєйцев народився 22 жовтня 1986 року. З 2008 р. здійснює практичну діяльність у сфері архітектури та містобудування. З 2015 р. є членом містобудівної ради при управлінні архітектури та урбаністики ЛМР. Також з 2008 р. проводить наукову діяльність та викладання у Львівській політехніці, організація післядипломної програми «Сіті Мейкерс» (підтримка МЗС ФРН). З 2014 р. Коломєйцев є головою Ради молодих вчених інституту архітектури НУ «ЛП» та учасник міжнародних програм ЄС

Займані посади:

  • 2017- по сьогодні доцент кафедри Архітектурного проектування та інженерії
  • 2018−2019 доцент Харківської Школи Архітектури
  • 2016−2017 доцент кафедри Архітектурного проектування НУ «Львівська політехінка»
  • 2009−2016 асистент кафедри Архітектурного проектування НУ «Львівська політехінка»

Нагадаємо, раніше посаду головного архітектора міста обіймав Юліан Чаплінський, який перейшов працювати у Міністерство розвитку громад і територій.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *