ОСТАННІ НОВИНИ

Чаплінський став заступником міністра розвитку громад

Вероніка Рой

|

Ексначальник управління архітектури та урбаністики Львівської міськради Юліан Чаплінський став заступником міністра розвитку громад та територій Альони Бабак. Відповідне рішення уряд ухвалив вчора, 29 вересня.

 

Зокрема, Юліан Чаплінський займатиметься питання європейської інтеграції.

Додамо, що у серпні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ перейменували на Міністерство розвитку громад і територій. Очолила міністерство директорка ТОВ «Інститут місцевого розвитку» та народна депутатка 8-го скликання Альона Бабак.

Нагадаємо, 10 вересня Юліан Чаплінський написав заяву на звільнення з посади начальника управління архітектури та урбаністики Львівської міськради.

36-річний Юліан Чаплінський здобув вищу освіту в Національному університеті «Львівська політехніка» на спеціальності «Архітектура будівель і споруд». У 2005-2006 рр. він працював архітектором у приватній фірмі «Ювіт». У 2006-2011 рр. був архітектором та директором ПП «Архітектори Чаплінський Трофименко». У 2011-2015 рр. керував власною архітектурною фірмою «CHAPLINSKYY & Associates». На посаді головного архітектора Львова Юліан Чаплінський працював від 25 лютого 2015 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *