ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада дозволила збудувати на Раппопорта приватну лікарню

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет міської ради Львова дозволив ТзОВ «Лемберг медікал центр» збудувати на вул. Раппопорта, 6 приватну лікарню. Відповідні містобудівні умови та обмеження видали сьогодні, 18 жовтня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, ТзОВ «Лемберг медікал центр» отримало містобудівну документацію на реконструкцію із прибудовою і надбудовою існуючої будівлі на вул. Раппопорта, 6. Будинок є у власності фірми, тож після оновлення у ньому облаштують приватну лікарню.

Будівництво вестимуть на земельній ділянці площею 0,2463 га, яка знаходиться в історичному ареалі Львова. Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови, також вона належить до зони Г-5 (лікувальні зони).

Як повідомляв Львівський портал раніше, землю під спорудження цього приватного медзакладу ТзОВ «Лемберг медікал центр» отримало у квітні цього року. Водночас частина ділянки знаходиться в межах червоних ліній (без права капітального будівництва та посадки багаторічних насаджень).

Своїм рішенням виконавчий комітет дозволив забудувати земельну ділянку на 52%, а також встановив, що висота відреконструйованої будівлі не повинна перевищувати 18 м.

Майбутня приватна 4-поверхова лікарня Medicover знаходитиметься неподалік від пологового відділення 3-ої міської лікарні та поруч із Краківським ринком.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «Лемберг медікал центр» створили у грудні 2018 року. Зареєстроване воно саме за адресою будівництва – на вул. Раппопорта, 6.

Засновницею компанії є Юлія Козловська (Думанська) – дружина відомого у Львові бізнесмена.

Основний вид діяльності ТзОВ «Лемберг медікал центр» вказаний як надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Розмір його статутного капіталу становить понад 2 мільйони гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *