ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові невідомі обікрали освітній простір Lviv Open Lab

Наталя Дуляба

|

В понеділок ввечері, 14 жовтня, у приміщення інноваційного освітнього простору Lviv Open Lab, що на проспекті Червоної Калини, 58, проникли невідомі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міської ради Львова.

 

Зловмисники проникли у приміщення о 19:05 год., розбивши вікно. Наразі у приміщенні Lviv Open Lab триває ремонт, тож цінних речей викрасти їм не вдалося.

«На місці спрацювала сигналізація, оскільки поряд уже функціонує Wiki-бібліотека. Після обстеження приміщення працівники виявили, що зловмисники викрали деякі інструменти та пошкодили вікно», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Lviv Open Lab – це інноваційний освітній простір для школярів. Діти зможуть проводити різні дослідження, адже тут будуть діяти відразу три різні лабораторії: фізико-хімічна, ІоТ-лабораторія, тобто роботехніка, та біотехнологічна лабораторія. Також тут працюватиме майстерня для роботи з деревом, лекторій, медіастудія.

Спочатку Lviv Open Lab на Сихові планували відкрити влітку цього року, потім відкриття відтермінувалось до осені. Детальніше про заняття у цьому просторі, а також чи будуть вони безкоштовними, читайте тут.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *