ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнення Гірняка та Білоуса з посад заступників голови Львівської облради перенесли

Вероніка Рой

|

Голова Львівської обласної ради Олександр переніс питання про дострокове припинення повноважень двох своїх заступників Володимира Гірняка та Андрій Білоуса на наступне позачергове засідання ЛОР. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Спершу відбулося таємне голосування за звільнення з посади заступника Львівської обласної ради Володимира Гірняка. Однак згодом його визнали недійсним. Як повідомив голова лічильної комісії Ігор Комарницький, голосування було проведе з порушенням.

«Депутатам не дали на підпис протокол щодо отримання бюлетеня. Через те, що згідно із регламентом при отриманні бюлетеня необхідне посвідчення депутата, лічильна комісія звертається до сесії перенести дане питання на наступне засідання» – зазначив він.

Згодом голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин таки переніс питання щодо звільнення заступників на наступну сесію ЛОР. Крім цього, він попросив, аби всі обласні обранці мали при собі посвідчення депутата.

Також Олександр Ганущин додав, що з датою наступної позачергової сесії Львівської обласної ради визначаться пізніше.

Нагадаємо, депутати ЛОР 24 вересня зберуться на позачергову сесію, щоб достроково припинити повноваження першого заступника голови облради Андрія Білоуса та заступника голови Володимира Гірняка.

Нагадаємо, на засіданні сесії ЛОР 10 вересня депутати проголосували за визнання роботи Андрія Білоуса та Володимира Гірняка незадовільною.

У кінці травня голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що проти нього готує заколот його заступник Володимир Гірняк. Тоді він пояснив, що в облраді є група людей, яка претендує на його крісло, до цього, за його словами, причетний Володимир Гірняк.

Фото: скріншот з відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *