ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК отримала вже майже всі протоколи про результати виборів

Наталя Дуляба

|

Центральна виборча комісія прийняла оригінали протоколів про підсумки голосування на виборах в Раду вже від 183 з 199 округів. Про це пише Інтерфакс-Україна, передає Львівський портал.

 

На засіданні у п’ятницю, 26 липня, Центрвиборчком прийняв оригінальні протоколи про підсумки голосування ще у 67 окружних виборчих комісій.

«Таким чином станом на 26 липня Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування ОВК 183 округів», – повідомили в комісії.

Раніше в коментарі РБК-Україна заступник голови ЦВК Євген Радченко повідомив, що ЦВК оголосить про підсумки виборів вчасно.

«У ЦВК є 15 днів (з дня виборів). В межах цього терміну ЦВК встановить результат», – сказав Радченко.

Нагадаємо, дострокові вибори до Верховної Ради України відбулися 21 липня.

26 липня ЦВК опрацювала 100% протоколів на Львівщині. Найбільше мешканці області голосували за партію Святослава Вакарчука «Голос», із невеликим розривом далі йде президентська «Слуга народу», а на третьому місці опинилась «Європейська солідарність» Петра Порошенка.

Хоча раніше трійка партій-лідерів на Львівщині виглядала по-іншому: лідером був «Голос», на другому місці – «Європейська солідарність», а вже потім йшла «Слуга народу».

Як повідомляв Львівський портал, на закордонних дільницях українці, які живуть за межами держави, обрали «Європейську солідарність». Слідом із незначним відривом йде «Слуга народу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *