ОСТАННІ НОВИНИ

Замінування торгового центру у Львові виявилось фейком

Наталя Дуляба

|

У понеділок ввечері, 8 липня, адміністрація ТРЦ Forum Lviv отримала анонімного електронного листа, у якому йшлося про замінування закладу. Після перевірки жодних вибухонебезпечних предметів ні у торговому центрі, ні на його території так і не виявили. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ТРЦ Forum Lviv.

 

На місце події прибули вибухотехніки, кінологи, правоохоронці та працівники інших спецслужб. О 18:17 год. із торгового центру почали евакуйовувати людей. Жодних вибухонебезпечних предметів не було виявлено.

ТРЦ Forum Lviv відновив свою роботу лише о 21:00 год.

Наразі поліцейські встановлюють особу псевдомінера, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Зазначимо, що згідно з Кримінальним кодексом України надане завідомо неправдиве повідомлення про замінування об’єкта передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 6 років.

Нагадаємо, востаннє псевдомінери у Львові закладали вибухівку в автомобіль «Мерседес-Бенц». Інцидент стався 28 червня. Жодних вибухонебезпечних предметів поліцейські так і не виявили.

Як повідомляв Львівський портал, МВС пропонує правоохоронцям спершу перевіряти повідомлення про замінування на фейковість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *