ОСТАННІ НОВИНИ

В озері на Жидачівщині втопився чоловік

Наталя Дуляба

|

У неділю, 7 липня, о 10:36 год. до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Заріччя Жидачівського району в місцевому озері виявлено утопленика. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

Встановлено, що потерпілим виявився 59-річний мешканець Стрия. Тіло чоловіка не мало ознак насильницької смерті, його на берег витягнули надзвичайники.

Як зазначили у департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА, ймовірно, чоловік втопився під час риболовлі. Втім наразі всі деталі події встановлюються.

Нагадаємо, станом на кінець червня у львівських водоймах вже потонули 30 людей.

У зв’язку з цим мешканцям Львівщини нагадують, що купатися слід лише у спеціально відведених місцях! Не запливайте за обмежувальні знаки, не заходьте у воду у нетверезому стані, а також не залишайте дітей наодинці.

Аби уникнути летальних випадків, обов’язково потрібно пам’ятати правила безпечного відпочинку та знати, яким чином слід надавати першу допомогу при утопленні. Детальніше про це читайте у матеріалі Львівського порталу «Відпочинок на воді. Як правильно надати першу допомогу при утопленні?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *