ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового офіційно побільшало заступників

Наталя Дуляба

|

Відтепер у міського голови Львова Андрія Садового не чотири, а п’ять заступників. Сьогодні, 20 червня, під час сесії міської ради Сергія Бабака, який був заступником мера з житлово-комунального господарства, затвердили на посаду заступника з питань безпеки міста. «За» відповідну ухвалу проголосували 44 депутати, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Ввести посаду заступника мера з питань безпеки міста у мерії вирішили, аби полегшити роботу Сергія Бабака. Тепер він став заступником міського голови Львова з питань безпеки міста. У підпорядкуванні Бабака – департамент із питань поводження з ТПВ, управління безпеки міста й управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Натомість крісло заступника мера з житлово-комунального господарства віддали очільниці відповідного департаменту Ірині Маруняк.

Також директорку департаменту гуманітарної політики Галину Слічну зробили заступником з гуманітарних питань, до цього вона була в.о. заступника з гуманітарних питань.

Відтак тепер в Андрія Садового офіційно є п’ять заступників: з фінансово-економічних питань, з питань розвитку, з питань безпеки міста, з житлово-комунального господарства та з гуманітарних питань.

Зважаючи на збільшення кількості заступників мера, сесія також внесла зміни до складу виконавчого комітету Львівської міської ради.

Замість 8 членів тепер буде 11, зокрема нові заступники, а також очільник ДСНС Львівщини Юрій Кагітін, якого затвердили на місце колишнього керівника рятувальників Сергія Дмитровського. Останній помер у листопаді минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *