ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському ресторані «Червона Рута» отруїлися нові відвідувачі: кількість постраждалих зросла до 55 осіб

Вероніка Рой

|

До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні почали звертатися люди, які харчувалися в ресторані «Червона Рута» після весілля, на якому отруїлися понад 40 гостів. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

11 червня в Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні почали звертатись пацієнти, які вживали їжу в ресторані «Червона Рута» під час святкувань причастя і хрестин 9 червня. Також до медиків звернулись люди, які прийшли в ресторан поїсти 9 та 10 червня.

Всього в заклади охорони здоров’я області за допомогою звернулось 55 осіб (6 дітей), з них 49 осіб госпіталізовано (6 дітей). Два пацієнти (1 дитина) виписано зі стаціонару на вимогу.

Станом на 21:00 год. 11 червня в стаціонарі залишається 47 осіб, з них 5 дітей. Стан госпіталізованих пацієнтів середньої важкості. 6 осіб були оглянуті в ЛОІКЛ і від госпіталізації відмовились.

Нагадаємо, всі хворі 8 червня 2019 року були гостями на весіллі в ресторані «Червона Рута» у м. Львові по вул. Хуторівка, 26. На весіллі було близько 100 осіб. Через масове отруєння поліція відкрила кримінальне провадження.

Також відповідно до рішення головного ветеринарного інспектора Львівської області функціонування закладу громадського харчування «Червона Рута» тимчасово призупинено до 24 червня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *