ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський ресторан, в якому під час весілля отруїлися гості, закрили на два тижні

Вероніка Рой

|

Львівський ресторан «Червона Рута», де під час святкування весілля отруїлися 45 гостей, закрили до 24 червня. Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби України.

 

Як повідомляється, для встановлення причин та умов виникнення спалаху захворювання на гострі кишкові захворювання фахівці Держпродспоживслужби 9 та 10 червня провели позапланову перевірку ресторану «Червона Рута». За результатами перевірки встановлені численні порушення вимог санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

«Результати знаходяться в роботі. Лабораторні дослідження тривають. Відповідно до рішення головного ветеринарного інспектора Львівської області функціонування закладу громадського харчування «Червона Рута» тимчасово призупинено до 24 червня цього року. За встановлені порушення вимог законодавства фахівці Держпродспоживслужби області склали на суб’єкт господарювання протокол про адмінпорушення та надали припис про усунення порушень», – йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.

Нагадаємо, всі хворі 8 червня 2019 року були гостями на весіллі в ресторані «Червона Рута» у м. Львові по вул. Хуторівка, 26. На весіллі було близько 100 осіб. Через масове отруєння поліція відкрила кримінальне провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *