ОСТАННІ НОВИНИ

Виходь з хати вболівати. Центром Львова пройшли вболівальники синьо-жовтих

Анастасія Мельник

|

Сьогодні, 7 червня, центром Львова пройшла хода з нагоди проведення кваліфікаційного матчу Євро-2020 Україна — Сербія. Про це з місця події повідомила кореспондент Львівського порталу.

Хода розпочалася близько 17 години з проспекту Свободи. Понад 50 вболівальників збірної України, байкери та оркестр рушили за маршрутом: вул. П. Дорошенка — вул. Ю. Словацького — площа перед Львівським національним університетом ім. І. Франка.

На площі перед Львівським університетом на вболівальників вже чекала підготовлена фан-зона з місцем для відпочинку, фуд-кортом та ігровою зоною.

Перед початком матчу о 19 годині на сцені фан-зони виступить DZIDZIO. А трансляція матчу Україна — Сербія розпочнеться о 21:30. Фан-зона працюватиме до 12 години ночі.

Нагадаємо, Львівський портал опублікував  склад збірної України на гру з Сербією. На жаль, чи на щастя українській збірній, сьогодні матч Україна-Сербія на «Арені Львів» відбудеться без сербських вболівальників.

Також для відданих фанів синьо-жовтої команди у Львові курсуватимуть шатл-баси до «Арени Львів».

До слова, збірна України з футболу у першому матчі відбору на «Євро-2020» проти збірної Португалії здобула вольову нічию.  Опісля з рахунком 2:1 синьо-жовті здобули перемогу над Люксембургом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *