ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник Нацполіції Київщини подав у відставку

Анастасія Мельник

|

Начальник Нацполіції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку з посади у зв’язку з убивством поліцейськими 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому, передає Громадське.

 

Голова Нацполіції Сергій Князєв під час спілкування з журналістами біля будівлі МВС у Києві повідомив,що Дмитро Ценов просить направити його у зону проведення операції Об’єднаних сил.

Фото: Дмитро Ценов/Facebook

 

«Я, як очільник поліції Київської області несу відповідальність за дії підлеглих, тому я звернувся до голови Нацполіції з рапортом про відсторонення мене із займаної посади та прошу направити мене у найтяжкішу точку нашої держави, а саме місця проведення ООС», — сказав Дмитро Ценов.

Зазначимо, що на запитання журналістів Сергій Князєв та Дмитро Ценов відповідати відмовились.

Також, як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ, керівники Переяслав-Хмельницького підрозділу поліції Київщини відсторонені від виконання службових обов’язків.

Як повідомляв Львівський портал, учора, 3 червня, у київській лікарні помер 5-річний Кирило, якому в голову вистрілили п’яні поліцейські Переяслав-Хмельницього. Лікарі боролися за життя хлопчика три дні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *