ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради лише з другої спроби затвердили звіт Ганущина

Анастасія Мельник

|

Сьогодні, 28 травня, на ІІІ пленарному засіданні XIX чергової сесії Львівської облради її очільник Олександр Ганущин звітував про свою роботу за 2018 рік. Однак, затвердили депутати звіт лише з другої спроби. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як заявив під час сесії депутат облради, член партії «Самопоміч» Михайло Сидорович, під час голосування за звіт Олександра Ганущина – у нього не спрацювала картка.

Відтак, після розгляду декількох наступних питань, депутати обласної ради повернулося до розгляду питання про затвердження звіту голови обласної ради Олександра Ганущина. З другої спроби депутати все ж таки підтримали звіт.

Під час звіту голова Львівської облради Олександр Ганущин повідомив депутатам, що у дорожньому господарстві – запрацював Державний дорожній фонд. Таким чином обласний бюджет отримав 583,2 млн грн субвенції для ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Загалом відремонтовано 325 км доріг на суму 812 млн грн.

Також він повідомив, що торік на Львівщині реалізовано рекордну кількість проектів – 1 007 загальною вартістю 253,6 млн грн.

У розрізі провадження політики національної пам’яті споруджено пам’ятник Героям ЗУНР та УГА (5,1 млн грн); відкрито «Будинок воїна» у приміщенні колишнього Російського культурного центру (6,5 млн грн); врегульовано статус 227 бійців-добровольців АТО.

За словами Олександра Ганущина, торік т акож відбулася успішна співпраця Львівщини та Луганщини у межах проекту «Змінимо країну разом» у форматі освітніх, культурних, медійних обмінів. Зокрема, реалізовано 40 проектів на загальну суму 2,2 млн грн.

Як повідомляв Львівський портал,  сьогодні, 28 травня, під час ІІІ пленарного засідання XIХ чергової сесії Львівської облради заступник голови ЛОР Володимир Гірняк заявив, що про факти хабарництва та політичний тиск у стінах облради з боку її очільника Олександра Ганущина.

Також на попередній сесії, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив про те, що в облраді є група людей, яка претендує на його крісло.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *