ОСТАННІ НОВИНИ

Ганущина звинуватили у політичному тиску та даванні хабарів

Анастасія Мельник

|

Сьогодні, 28 травня, під час ІІІ пленарного засідання XIХ чергової сесії Львівської облради заступник голови ЛОР Володимир Гірняк заявив, що про факти хабарництва та політичний тиск у стінах облради з боку її очільника Олександра Ганущина. Про це з місця події повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

«Відбуваються насправді безпрецедентні речі. Я вперше це відчув коли відбувалося голосування за деяких головних лікарів, коли деяким депутатам пропонували хабарі, посади. Це питання не пройшло. Пане голово, я ще тоді сказав вам про те, що такі речі не припустимі в стінах Львівської обласної ради», – заявив Володимир Гірняк.

Володимир Гірняк також повідомив, що на попередній сесії – 21 травня, питання про звіт голови Львівської облради намагалися просунути без погодження голів фракції.

«Минулого разу, коли вперше питання звіту без погодження з керівниками фракції було поставлене в порядок денний… Я не прийшов на президію і сказав свою позицію. Пане Ганущин, якщо ви хочете шукати інших політичних партнерів – скажіть про це, якщо ви хочете формувати більшість – скажіть про це. Розпочалася та сама ситуація, яка була минулого року. Знову обзвон, знову пропозиції хабарів, знову тиск», – заявив заступник голови облради.

Відтак, зважаючи на все вищесказане, Володимир Гірняк закликав депутатів обласної ради не підтримувати внесення звіту голови облради Олександра Ганущина до порядку денного.
Однак, депутати Львівської обласної ради все ж таки внесли звіт голови ЛОР до порядку денного. «За» проголосувало 44 депутати, «проти» – 1, утрималось «5», «не голосували» – 16.

Як повідомляв Львівський портал, 21 травня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, під час сесійного засідання заявив про те, що в облраді є група людей, яка претендує на його крісло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *