ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чадним газом отруїлися троє людей, серед них – двоє дітей

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 10 травня, у Львові чадним газом отруїлися троє людей. Серед постраждалих є двоє дітей. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на міське управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

 

Так, близько 12.36 год. у квартирі на вул. Грінченка, 10, що у Шевченківському районі Львова, отруїлися чадним газом троє осіб: 29-річна жінка та двоє дітей віком 2 та 9 років. Усіх постраждалих доправили у міську дитячу клінічну лікарню.

Квартира обладнана ПГ- 4 та газовою колонкою. Працівники ПАТ «Львівгаз» припинили подачу газу до квартири. Обставини події встановлюють.

Загалом з початку року у Львові трапилось уже 32 випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 66 людей (з них 18 дітей), з яких 8 — загинули.

Нагадаємо, через масові отруєння у Львові взялись проводити позапланові перевірки житлових будинків. Завершити їх мали до середини березня, але через те, що мешканці не впускають комунальників і газовиків у свої квартири, термін проведення таких обстежень продовжили.

Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *