ОСТАННІ НОВИНИ

Чуркін хоче скасувати заборону в'їзду в Україну

Соломія Головіна

|

Російський бізнесмен Ігор Чуркін позивається до Служби безпеки України щодо постанови СБУ відповідно до якої,  йому був заборонений в’їзд в Україну. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Окружного адміністративного суду міста Києва.

 

Позивач у своїх позовних вимогах просить суд визнати протиправною та скасувати Постанову Служби безпеки України  про заборону в’їзду в Україну громадянину Російської Федерації Ігорю Анатолійовичу Чуркіну терміном на 5 років. Також позивач просить суд зобов’язати СБУ повідомити Адміністрацію ДПС про скасування відповідної постанови.

Наразі судом вирішується питання про відкриття провадження у справі.

Нагадаємо, у 2017 році розгорівся скандал довкола виплати майже 20 млн грн боргу ЛАЗу. Цей борг мало комунальне АТП-1 перед ТзОВ «Оптимум – Фактор», частка якого належить родині російського олігарха Ігоря Чуркіна, за автобуси, які закуплялись ще до Євро-2012. Депутати Львівської міськради довго не могли визначитись, чи виплачувати цей борг, втім згодом все-таки вирішили цього не робити.

Як повідомляв Львівський портал, на початку квітня цього року будівлю колишнього ЛАЗу на вул. Стрийській, 45 почали демонтовувати. Тоді Садовий запевнив, що жодного житла на цьому місці не буде.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *