ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати не можуть визначитися, чи віддавати «ЛАЗівський борг» російському олігарху Чуркіну

Соломія Головіна

|

Сьогодні, 25 січня, на сесії Львівської міської ради мали погоджувати меморандум про співпрацю між АТП-1 та ТЗОВ «Оптимум – Фактор», частка якого належить родині російського олігарха Ігоря Чуркіна, де мова йде про погашення заборгованості за ЛАЗівські автобуси, закуплені до ЄВРО-2012. Однак, як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, депутатському корпусу не вдалося досягнути порозуміння щодо цього питання, відтак прийняття конкретного рішення перенесли на наступний тиждень. Про це з місця події повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

«Щойно провели зустріч керівників фракцій щодо питання, яке підготував юридичний департамент щодо врегулювання ситуації з ЛАЗом. Це питання мало бути другим у порядку денному, але розглянемо його останнім», – пояснив міський голова.

Водночас він додав, що конкретне рішення стосовно цього прийматимуть наступного тижня, бо у депутатського корпусу ще немає погодженої спільної позиції.

Нагадаємо, що через борги ЛАЗу можуть арештувати всі маршрутки АТП-1. Згодом повідомлялося, що  на сесії Львівської міської ради депутати виступили з вимогою належного розслідування незаконного відчуження майна ЛАЗу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *