ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівському авіаційному заводі модернізовуватимуть винищувачі

Анастасія Мельник

|

Сьогодні, 3 травня, під час візиту на ДП «Львівський Державний авіаційно-ремонтний завод» Міністр оборони України Степан Полторак анонсував розширення виробництва. Зокрема, мова йде про модернізацію літаків типу МІ. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу з місця події.

«Ми практично вийшли на фінішний етап домовленостей з нашими партнерами, щоб на базі Львівського авіаційного заводу проводилася повна модернізація літаків типу МІ», –  повідомив Степан Полторак.

Міністр підкреслив, що з початку українсько-російської війни підприємство зробило значні кроки для свого розвитку.

«Ми не тільки ремонтуємо наші літаки, а й навчилися проводити модернізацію за рахунок комплектуючих, які виробляють на підприємствах України. Це значно підвищує бойову спроможність військово-повітряних сил. Вперше за ці роки ми поставили на крило майже 30 літаків: частково відремонтували, частково провели модернізацію», –  розповів Степан Полторак.

Окрім, візиту на Львівський авіаційний завод Степан Полторак оглянув взірці новітньої військової техніки на підприємстві Державного концерну «УкрОборонПром»: ДП «Львівський Державний завод «ЛОРТА». Міністра супроводжували очільник області Олег Синютка та керівник Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Як повідомляв Львівський портал, 25 лютого видання Bihus.info оприлюднило розслідування про те, як люди з оточення Петра Порошенка курують розкрадання в оборонній сфері. Зокрема, у розслідуванні фігурував син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *