ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові просять облаштувати пункти обігріву для безпритульних тварин

Наталя Дуляба

|

Львівську міську раду просять встановити пункти обігріву та годування для безпритульних тварин. Відповідну петицію зареєстрували у Єдиній системі електронних петицій, передає Львівський портал.

 

Автор петиції Андрій Сирватка наголошує, що у холодну пору, особливо взимку, у Львові гине чимало безпритульних тварин, тому він пропонує, аби мерія вирішила цю проблему.

«Спільно з відповідними спеціалістами розробити належні пункти обігріву та підгодівлі тварин, що відповідатимуть біологічним особливостям видів. Облаштувати такими спорудами місто і обов’язково передати їх на баланс комунальних підприємств, що будуть проводити регулярне прибирання», – йдеться у тексті петиції.

Для того, аби мерія розглянула цю електронну петицію, потрібно зібрати 500 голосів. Станом на сьогодні, 1 травня, під нею підписались 11 людей. Збір підписів триватиме до середини червня.

Зазначимо, безпритульними тваринами у Львові опікується ЛКП «Лев». Станом на серпень 2018 року у місті нарахували майже півтисячі бездомних собак.

Нещодавно на базі цього комунального підприємства запрацював перший у Західній Україні банк крові для тварин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *