ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський після екзит-полу: Обіцяю, що ніколи не підведу вас усіх

Наталя Дуляба

|

Кандидат у президенти Володимир Зеленський пообіцяв, що не підведе українців. Про це він заявив сьогодні, 21 квітня, у своєму штабі у КВЦ «Парковий» після озвучення результатів екзит-полу, пише УП.

 

Зеленський вийшов під пісню з фільму «Слуга народу», до озвучення результатів екзит-полу давати якісь коментарі відмовився, але позував для фото і селфі.

Після оголошення результатів екзит-полу Володимир Зеленський поцілував і обняв дружину, а потім усіх представників свого штабу, що були поруч з ним на сцені.

«I feel good. Thank you. Don’t cry», – Зеленський почав свою промову англійською, але швидко перейшов на українську.

«Ми зробили це разом. Дякую кожному. Зараз не буде ніякого пафосу. Я просто хочу сказати дякую своїм батькам за підтримку і за те, що вони це пережили. Моїй дружині за силу і витримку. Якби вона раніше почула все, що про мене говорили, вона, мабуть, не вийшла б за мене. Батькам моєї дружини. Дякую усій моїй команді», – заявив Зеленський.

Він також подякував прибиральницям, які працюють у штабі, «Кварталу 95», правоохоронцям, СБУ, що «тримали його в тонусі», військовим і волонтерам, спостерігачам.

«Дякую тим, хто мене підтримали і тим, хто зробив інший вибрів. Я обіцяю, що ніколи не підведу вас усіх», – сказав Зеленський.

«І наостанок. Поки я офіційно не президент, я можу сказати як громадянин України усім країнам пострадянського союзу: подивіться на нас – усе можливо!», – додав Зеленський і пішов зі сцени.

Як повідомляв Львівський портал, за даними Національного екзит-полу, у другому турі виборів Президента України Володимир Зеленський набрав 73,2% голосів виборців, а Петро Порошенко – 25,3%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *