ОСТАННІ НОВИНИ

У фінальних матчах Чемпіонату України «кажани» обіграли «Серце Поділля»

Андрій Котенський

|

У Львові відбулися матчі фінальної серії плей-офф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги  між ВК «Барком-Кажани» та ВК «Серце Поділля».

 

Під колосальну підтримку вболівальників “кажани” двічі обівграли суперника. Перша гра 16 квітня завершився із рахунком  3:0 ( 25:21; 25:20; 25:9) на користь «кажанів». Друга гра – 3:0 (25:18, 25:23, 25:17) знову ж таки переможна для львів’ян. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

 

«Перш за все треба подякувати нашим глядачам і групі підтримки. Дуже приємно, що саме така атмосфера в залі. Велике їм спасибі! Попри те, що дві гри ми виграли із рахунком 3:0,  матчі були різні. Вчора ми дуже сильно зіграли на блоці. Набрали 17 блоків. За три партії це дуже багато. Другий матч був рівніший. Добре, що ми тримали планку у другому матчі, бо друга гра завжди тяжча. Ми обійшлись без організаційних провалів. При результаті 15 набрали очки, що дозволило нам спокійно грати до кінця партії. Ще раз хочу виділити нашого глядача, це наш додатковий гравець», – підсумовує матчі тренер «кажанів» Угіс Крастіньш.

Щодо гри-відповіді у Вінниці, яка має відбутися 24 квітня, «кажани» обіцяють ще більшу тактичну підготовку. «Я думаю, що там нас чекає якісний волейбол і дуже хороша гра», – каже Угіс Крастіньш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *