ОСТАННІ НОВИНИ

WizzAir не проти відкрити базу у Львові

Андрій Котенський

|

В авіакомпанії WizzAir планують розширити мережу напрямків, або навіть відкрити базу у Львові. Про це після візиту керівництва львівського летовища до німецького Гановера, де відбулася міжнародна конференція авіаперевізників  Routes Europe 2019, повідомила керівник аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

 

За її словами, переговори із авіаперевізниками на Routes Europe 2019 були плідними, і є всі шанси на їхній позитивний результат.

«Провели дуже плідні переговори з командою WizzAir стосовно збільшення об’ємів польотів, відкриття нових напрямків зі Львова та створення бази у Львові! Плани є давно, сподіваюся дочекаємося, бо на цьому етапі при наявних 10-ти напрямках зі Львова логічним кроком є саме намір на базування літака у Львові», – повідомила Тетяна Романовська.

Водночас вона не приховує свого розчарування, що багато авіакомпаній відклали своє рішення по Львову в очікуванні результатів виборів в Україні.

«Розчаровує лише той факт, що багато авіакомпаній, і в тому числі Wizz, чекають результатів виборів Президента в Україні. Зокрема, через виборчу компанію призупинили рішення про українську дочку WizzAir Ukraine», – повідомила Тетяна Романовська.

Як раніше повідомляв Львівський портал, угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air готова відновити діяльність своєї дочірньої компанії в Україні. Лоукост Wizz Air повернувся до Львова у квітні 2017 року, після того, як роком раніше був вимушений закрити авіасполучення. Через Російську агресію 20 квітня 2015 року Wizz Air закрив свою українську авіакомпанію «Візз Ейр Україна». До цього у період анексії Криму Росією перевізник скасував відкриття бази у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *