ОСТАННІ НОВИНИ

У Винниках мешканці затримали зловмисника, який вдарив жінку в обличчя і поцупив гаманець з валютою

Соломія Головіна

|

Поліцейські затримали двох зловмисників, причетних до пограбування жінки у Винниках. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Так, у Личаківський відділ поліції 6 квітня надійшло повідомлення про те, що о 20.40 у місті Винники в магазині скоєно напад на жінку.

Незнайомець, вдаривши в обличчя 38-річну мешканку Львова, відібрав у неї гаманець, у якому знаходилися грошові кошти в сумі 1000 доларів США, 200 польських злотих та гривні. Після цього зловмисник передав цей гаманець своєму приятелю, який втік з крамниці.

Однак самому нападнику втекти не вдалося, його затримали  очевидці злочину та передали поліцейським, які прибули на місце події. Слідчо-оперативна група встановила особу зловмисника – 25-річного жителя одного із сіл Пустомитівського району. Його було затримано в порядку ст.208 КПК України.

Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Цей злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

Невдовзі працівники поліції встановили і його співучасника – 32-річного односільчанина. Йому також повідомлено про підозру за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *