ОСТАННІ НОВИНИ

Доля звела мене в другому турі з маріонеткою Коломойського, – Порошенко

Андрій Котенський

|

Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко відреагував на перші результати Національного екзит-полу і заявив, що у другому турі протистоятиме де-факто Володимиру Зеленькому, а де-юре – Ігорю Коломойському.

«Чому Кремль, його агентура і олігархи-втікачі так скажено лютують на цьогорічних виборах? Доля вже так розпорядилася, що звела мене в другому турі з маріонеткою Коломойського. Але Коломойському ми не дамо жодного шансу.

Саме для того, щоб розпочате – завершити, зроблене – не перекреслити, а вистраждане людьми – не змарнувати, я з завтрашнього дня розпочинаю боротьбу за виграш у другому турі.

Моя програма, насправді, дуже коротка. Головний пріоритет – реалізація нашого плану «Від подолання бідності до економіки майбутнього». Пріоритет – економіка, економіка і ще раз економіка. І всі ви знаєте: якщо я за щось берусь – чи то ратифікація Угоди про асоціацію, чи Томос, безвіз, чи децентралізація – ми точно всього досягнемо.

Така ціль здавалася недосяжною ще кілька років тому, бо надто сильним був удар країні, по економіці російським агресором.

Друзі, перед нами – дуже важливі виклики. Виклики перед державою і майбутнім поколінням українців. І наша дорога до миру лежить, у першу чергу, через подальше зміцнення армії. Адже Москва сльозам не вірить і рахується тільки з силою!», – повідомив Петро Порошенко.

Окрім того Порошенко звернувся до виборців Зеленського:

Відеозвернення зі сторінки Петра Порошенка у ФБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *