ОСТАННІ НОВИНИ

Незаконна агітація та підкуп виборця. В МВС повідомили про перші порушення на виборах

Наталя Дуляба

|

До органів поліції сьогодні, 31 березня, вже надійшли перші звернення стосовно виборчого процесу. Про це йдеться на офіційній сторінці МВС України у Facebook, передає Львівський портал.

 

Як вказано у повідомленні, правоохоронці отримали 25 звернень і повідомлень від громадян щодо виборчого процесу. Найбільше їх надійшло у Києві – 7, у Закарпатській області – 4, у Кіровоградській – 3, у Вінницькій, Сумській, Запорізькій, Луганській областях – по 2, у Київській, Одеській, Черкаській – по 1.

«Зазначені факти пов’язані з незаконною агітацією (7 повідомлень), підкупом виборця ( 1 звернення у Закарпатській області), фотографуванням бюлетенів ( 2 випадки у Кіровоградській області), спробою винесення бюлетеня з дільниці (один випадок у Житомирській області)», – наголошують у МВС.

Нагадаємо, вчора, 30 березня, у так званий «день тиші», напередодні чергових виборів Президента України до правоохоронців надійшли два повідомлення про незаконну агітацію у Львові.

Зазначимо, що за правопорядком під час проведення виборів на території Львівщини стежитимуть більше 8500 правоохоронців, а в Україні – понад 135 тисяч поліцейських.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *