ОСТАННІ НОВИНИ

Підозрюваний у вбивстві Тараса Познякова загинув під час вибуху у Києві

Соломія Головіна

|

У Києві внаслідок вибуху у квартирі загинув 28-річний громадянин Російської Федерації, який перебував у розшуку за вчинення вбивства в Україні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції.

 

Подія трапилася вчора близько 23-ї години на проспекті Науки. До поліції надійшло повідомлення, що у Голосіївському районі столиці пролунав вибух.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, після огляду місця події правоохоронці припускають, що вибух трапився через необережне поводження з вибуховим пристроєм:

«Поліцейські встановили особу загиблого, це – 28-річний громадянин Російської Федерації, який перебував у розшуку за вчинення вбивства в Україні та винаймав квартиру на проспекті Науки».

Під час огляду вибухотехніки вилучили фрагменти саморобного вибухового пристрою, кілька паспортів різних держав та мобільні телефони.

«Матеріали належним чином зареєстрували до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Зараз слідчі визначаються з правовою кваліфікацією події»,- додав Олег Волошин.

Радник голови СБУ Ярослав Антоняк на своїй сторінці у Facebook повідомив, що у загиблого були паспорти громадянина України на імя Карпов Андрій Вікторович (15.08.1996 р.н.) та паспорт громадянина РФ на ім’я Кінгісепп Луан Миколайович (23.03.1991 р.н).

«Після вибуху з квартири вибігла і втекла дівчина кавказької національності. Під час огляду квартири також було виявлено 4 паспорти громадян України на різні прізвища», – зазначив він.

Нагадаємо, що Тарас Позняков зник 4 квітня 2016 року, після того як буцімто взяв попутників із системи BlaBlaCar. Згодом його автомобіль був знайдений поблизу Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *