ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція знайшла автомобіль зниклого львів’янина

|

Поліція Київщини знайшла автомобіль марки Audi A6, на якому зниклий Тарас Позняков виїхав з Києва. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП у Київській області.

audi

Правоохоронці вели пошуки у цілодобовому режимі. Велику допомогу надали громадські організації, небайдужі жителі  Київщини.  Але були і такі «зацікавлені» особи, які надавали неправдиву інформацію поліцейським, чим намагалися скерувати пошуки зниклого хлопця у хибному напрямку.

audi2

Автомобіль знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району.

Наразі на місці події працюють фахівці-експерти.

Як відомо з моменту зникнення Тараса минуло вже вісім днів. Хлопець виїхав зі Львова до Києва 4 квітня на важливу зустріч, яка мала відбутися о 12.00. Востаннє на зв’язок хлопець виходив о 11.16 із заправки під Києвом та до місця призначення так і не доїхав.

На пошуки безвісти зниклого молодого хлопця орієнтовані всі наряди патрульної служби по всій території країни.

До цілодобового розшуку юнака долучилися близькі, активісти громадських організацій, небайдужі кияни та львів’яни. Батьки ж Тараса готові заплатити винагороду за інформацію, яка б допомогла знайти їхнього сина.

Раніше Львівський портал повідомляв, що зник львів’янин, який виїхав до Києва на автомобілі «Ауді А6», 2006 року випуску, сірого кольору. Номерний знак ‪ВС4446СІ. У BlaBlaCar прокоментували ситуацію із зникненням львівського водія. На сьогодні Тараса Познякова, який пропав дорогою до Києва, оголосили у державний розшук.

Фото: ГУ НП у Київській області

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *