ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція розшукує двох підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото)

|

Поліцейські Київщини розшукують двох підозрюваних у вбивстві 25-річного львів’янина Тараса Познякова, який зник дорогою до Києва 4 квітня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП в Київській області.

15

За даними відомства, під час розслідування кримінального провадження, відкритого за п.6 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України по факту безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова,  правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб. Ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців та 25-річний Луан Кінгісепп, житель м.Макіївка, Донецької області, громадянин Росії, які оголошені у державний розшук.

10    10a

Встановлено, що 4 квітня Тарас Позняков на власному авто «Ауді А-6» виїхав зі Львова до столиці. По дорозі погодився підвезти до Києва двох осіб, які представилися учасниками АТО, але до міста він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. На даний час його місцезнаходження невідоме.

11  16

Під час проведення  оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що до скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем  «Ауді А-6»  можуть бути причетні дві особи.

Розшукувані особи можуть переховуватись у зоні АТО. Вони добре володіють вогнепальною і холодною зброєю, навиками рукопашного бою, можуть бути озброєними та небезпечними.

Всім, кому відоме місцеперебування підозрюваних осіб, просимо повідомляти за номерами телефонів: (044) 271-63-64, (044) 271-60-02, 097-225-60-90, або 102. Грошова винагорода та анонімність гарантуються.

Нагадаємо, що Тарас Позняков зник 4 квітня, після того як буцімто взяв попутників із системи BlaBlaCar. Згодом його автомобіль був знайдений поблизу Києва.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *