ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради зняли питання про передачу сміттєвих повноважень Львову

Соломія Головіна

|

Сьогодні, 12 березня, під час засідання Львівської обласної ради депутати вирішили зняти з порядку денного питання про дострокову передачу сміттєвих повноважень Львову. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

 

Під час формування порядку денного заступник голови облради Володимир Гірняк озвучив спільну позицію, якої керівники фракцій дійшли після засідання, а саме: зняти з порядку денного питання про внесення змін до рішення обласної ради «про затвердження Програми заходів для налагодження системи поводження з ТПВ у Львові на 2017-2019 роки».

Як повідомляв Львівський портал, 12 березня Львівська облрада планує повернути міській раді Львова повноваження на вивіз відходів із 1 квітня 2019 року, а не з початку липня, як це попередньо було передбачено у «сміттєвому меморандумі». На сесію в обласну раду запросили міського голову Львова Андрія Садового.

Однак вчора депутат міськради Валерій Веремчук повідомив, що під час засідання керівників фракцій обласної ради було вирішено не розглядати питання про щодо зміни терміну дії «сміттєвого меморандуму».

Своєю чергою заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк висловив сподівання, що під час сьогоднішнього пленарного засідання депутати дійдуть компромісу щодо питання «сміттєвого меморандуму» і не будуть достроково передавати мерії «сміттєві повноваження» назад. Про це він розповів у інтерв’ю Львівському порталу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *