ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині в школі чадним газом отруїлися дві учениці

Вероніка Рой

|

Вчора, 19 лютого, в приміщенні школи, яка розташована у Жидачівському районі, чадним газом отруїлися дві учениці. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, близько 11:40 год. у с. Тейсарів Жидачівського району зі скаргами на погане самопочуття через можливе отруєння чадним газом у приміщенні місцевої школи звернулися дві 11-річні учениці. Одна з потерпілих у задовільному стані госпіталізована у Жидачівську ЦРЛ, інша у супроводі батьків звернулася та у задовільному стані була госпіталізована у Стрийську МЛ.

Аварійною бригадою ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до газової пічки у 6 класі. За результатами перевірки щодо газопостачання у інших класах порушень не виявлено, навчальний процес не припинявся. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, протягом 2018 року у Львові внаслідок отруєння чадним газом постраждали більше 150 людей, 9 із них загинули.

Через масові отруєння у Львові взялись проводити позапланові перевірки житлових будинків. Вони триватимуть орієнтовно до середини березня.

Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *