ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краківці» двоє чоловіків напали на прикордонника

Вероніка Рой

|

Сьогодні вранці, 13 лютого, у пункті пропуску «Краківець» двоє чоловіків, не бажаючи перетинати кордон з дотриманням порядку, визначеного законом, напали на прикордонника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПСУ.

 

Як йдеться у повідомленні, двоє чоловіків планували мікроавтобусом «Мерседес» української реєстрації виїхати в сусідню країну. Однак прикордонники зафіксували, що на транспортний засіб не має міжнародного страхового сертифікату.

«Висловлюючи обурення проти законних дій прикордонників, чоловіки почали вимагати роз’яснення щодо порядку перетину державного кордону. Проте отримавши необхідні коментарі, вони продовжували висловлювати своє невдоволення та здійснили напад на прикордонника. Після цього нападники заблокувались у своїй автівці», – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Опісля, як повідомляють прикордонники, на місце прибули чергові сили пункту пропуску та було викликано наряд поліції. Нападники не реагували на неодноразові вимоги охоронців кордону вийти з транспортного засобу. Лише з застосуванням сили в присутності представників Нацполіції порушників прикордонники затримали та доставили в службове приміщення для складання процесуальних документів.

Чоловіків було притягнуто до адмінівідповідальності та складено документи про адміністративне правопорушення ст.185-10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПС України).Крім того, наразі усі обставини інциденту з’ясовують правоохоронні органи. Порушникам загрожує кримінальна відповідальність за статтею 345 Кримінального кодексу України.

Фото та відео: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *