ОСТАННІ НОВИНИ

Три львівських школи закрили на карантин

Соломія Григор'єва

|

Управління освіти ЛМР щоденно моніторить ситуацію щодо захворювання на кір. Станом на зараз є призупинено навчання у трьох навчальних закладах Львова: у школі № 77 та у НВК «Інженерно-економічна школа — Львівський економічний ліцей» до вівторка, а у школі № 81 навчання призупинено до середи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі мерії міста.

 

Також в управлінні освіти Львівської міської ради розповіли, що впродовж останнього місяця було проведено батьківські збори у школах, куди залучали лікарів, які могли фахово і аргументовано пояснити ситуацію із захворюваністю на кір, про важливість вакцинації, та відповісти на питання, які турбують батьків.

Нагадаємо, у Львові загалом є 70 шкіл із високим ризиком поширення інфекції кору. На території Львівської області через грип та ГРВІ навчання призупинили у 103 школах.

Через велику кількість хворих на кір під час батьківських зборів в школах роздаватимуть нагадування щодо можливого недопущення невакцинованих дітей до навчального процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *