ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники встановили новий рекорд із розмитнення «євроблях»: за добу оформили 411 авто

Юлія Шпак

|

Львівські митники встановили новий рекорд із розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації, оформивши за добу  411 «євроблях». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

 

Так, 18 січня у підрозділах митного оформлення Львівської митниці ДФС оформили рекордну кількість транспортних засобів – 411, сплачено 25 млн. грн., з них у Пенсійний фонд – понад 14 млн. гривень.

Загалом з 25 листопада 2018 року, після внесення змін у податкове і митне законодавство, у Львівській митниці ДФС у митному режимі «імпорт» оформлено 7 248 транспортних засобів громадян, з них – 4 584 так звані євробляхи.

Як відомо, упродовж 90 календарних днів з дня набуття чинності Законом України про внесення змін до Податкового кодексу щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів, крім електромобілів, до акцизного податку буде застосовано коефіцієнт 0,5. Зазначений коефіцієнт застосовується у разі ввезення одного легкового автомобіля однією фізичною особою для власного використання. Пільговий період закінчується через 90 календарних днів з дня набуття чинності відповідним законом, а саме − 22 лютого 2019 року.

Раніше Львівський портал повідомляв, що із 25 листопада діють нові правила ввезення авто на іноземній реєстрації. Також нещодавно Львівська митниця ДФС встановила новий рекорд щодо оформлення автомобілів на іноземній реєстрації: 355 авто за добу.

Детальніше про нові правила читайте у нашому матеріалі: «Або розмитнюємо, або вивозимо. Все, що потрібно знати власникам «євроблях».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *