ОСТАННІ НОВИНИ

У моторошній ДТП на Яворівщині загинуло троє військових

Андрій Котенський

|

Серед загиблих у моторошній ДТП на Яворівшині троє контрактників 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАСВ.

 

У зіткненні автобуса із легковиком загинуло четверо молодих чоловіків. Троє із загиблих були військовими.

«16 грудня 2018 року внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селищі Івано-Франкове Яворівського району трагічно загинули троє військовослужбовців військової служби за контрактом 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного – солдати Назарій Пастерук, Віктор Транков та Костянтин Прядеїн», – йдеться у повідомленні.

Керівництво Національної академії сухопутних військ, командування та особовий склад 184-го Навчального центру висловлює щире співчуття родинам загиблих.

Як повідомлялося раніше, дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 16 грудня, о 3.10 на автодорозі Львів – Краковець в селищі Івано-Франкове Яворівського району. Внаслідок зіткнення з автобусом загинуло четверо молодих осіб, ще двох осіб із важкими тілесними ушкодженнями доставили у лікарню.

За фактом смертельної ДТП на Яворівщині поліцейські відкрили кримінальне провадження та затримали водія автобуса. За попередніми даними від правоохоронців. Саме водій автобуса не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з легковим автомобілем «Вольво» під керуванням 23-річного мешканця Волинської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *