ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оформили перші автівки на єврономерах зі сплатою застави

Юлія Шпак

|

Двоє громадян внесли понад 120 тисяч гривень застави за ввезення авто з метою транзиту територією України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

Так, в одному з випадків громадянин України вніс грошову заставу в сумі близько 70 тис. грн. за ввезення транспортного засобу Ford Foсus 2004 р.в.  В іншому випадку за ввезення автомобіля Skoda Ocktavia 2005 р.в. сплачено 55 тис. грн.

Сума коштів, унесених як грошова застава, еквівалентна сумі передбачених законодавством податків і зборів, що сплачуються при митному оформленні товарів у вільний обіг на території України.

Раніше Львівський портал" href="https://portal.lviv.ua/">Львівський портал повідомляв, що із 25 листопада діють нові правила ввезення авто на іноземній реєстрації. Відтак цього дня на Львівщині розпочали блокаду пунктів пропуску через прийняті закони №8487 і №8488, які стосуються авто на іноземній реєстрації.

27 листопада пікетувальники таки розблокували пункти пропуску.

Детальніше про нові правила читайте у матеріаліЛьвівський портал" href="https://portal.lviv.ua/">Львівського порталу «Або розмитнюємо, або вивозимо. Все, що потрібно знати власникам «євроблях».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *