ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельний наїзд на прикордонника: зловмиснику «світить» довічне ув’язнення

Олена Карп'юк

|

Поліція затримала підозрюваного в наїзді на начальника відділу прикордонної служби «Ділове» на Закарпатті Вадима Березенського, який помер у лікарні вчора, 17 листопада. Про це пише Українська правда, передає Львівський портал.

 

«В результаті проведених розшукових заходів поліції та Прикордонної служби затримано 34-річного мешканця Рахова за ст.208 КПК України. Затриманому інкриміновано злочинні дії за ст. 348 Кримінального кодeксу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця)», – розповів голова Нацполіції Сергій Князєв.

За його словами, сьогодні суд обиратиме затриманому запобіжний захід.

Як своєю чергою наголосив глава МВС Арсен Аваков у своєму Twitter, на 34-річного рахівчанина чекає довічне ув’язнення.

«Євробляхер-контрабандист, який убив прикордонника і втік з місця злочину, затриманий поліцією. Завтра (сьогодні, 18 листопада, – ред.) суд – ст. 348 КПК. Міра покарання за статтею – довічна в’язниця. Сволота… Але офіцера нашого ж не воскресиш», – написав Арсен Аваков.

Нагадаємо, двох контрабандистів, які намагалися незаконно перевезти до Румунії 10 пакунтів із сигаретами прикордонники затримали 15 листопада. Під час з’ясування всіх обставин невідома особа на автомобілі «Ауді» наїхала на прикордонника Вадима Березенського. Внаслідок наїзду офіцер отримав важкі травми, його доставили до реанімаційного відділення. Всі ці дні чоловік перебував у важкому стані.

Автомобіль, яким здійснено наїзд на прикордонника, затримали. Сам водій спочатку з місця події втік, втім його особу встановили, а згодом затримали поліцейські.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *