ОСТАННІ НОВИНИ

Головна лікарка дитячого психоневрологічного диспансеру йде з посади

Вероніка Рой

|

Головний лікар Львівського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру Ореслава Хомик скалала повноваження. Про це вона написала на сторінці медзакладу у Facebook, передає Львівський портал.

 

«Сьогодні складаю повноваження головного лікаря КЗ ЛОР «Львіського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру». Таке ініційоване мною рішення спричинене нерозумінням і розходженням моєї позиції з позицією частини колективу щодо реорганізації установи та реформи в системі охороні здоров’я.  З метою уникнення чвар в колективі та штучного нагнітання конфліктної ситуації, яка може негативно позначитися на наданні медичної допомоги нашим пацієнтам, я свідомо прийняла таке рішення», – написала вона.

Також Ореслава Хомик зазначила, що реформи завжди є болючими для працівників.

«Я вірю, що обстеження і лікування дітей з нервово-психічною патологією у багатопрофільній лікарні буде якісним, доступним та принесе користь маленьким пацієнтам», – додала вона.

Як повідомляв Львівський портал, Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер хочуть реорагнізувати. А будівлю медустанови планують продати.  А виручені кошти спрямувати на будівництво сучасного дитячого онкоцентру.

Додамо, що також хочуть реорганізувати обласний психоневрологічний диспансер, приєднавши до Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

Медики неодноразово протестували під Львівською облрадою, оскільки також переконані, що реорганізацію зініціювали через інтерес до приміщень диспансеру, який знаходиться на вул. Коциловського, 30 у Львові.

Детальніше про те, що чекає на обласний психоневрологічний диспансер, читайте у матеіралі Львівського порталу «Побічний ефект».

Фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *