ОСТАННІ НОВИНИ

Під облрадою знову пікетують працівники психоневрологічного диспансеру

Соломія Головіна

|

Під стінами Львівської обласної ради сьогодні, 18 вересня, на пікет вкотре зібралися працівники обласного клінічного психоневрологічного диспансеру: вони проти реорганізації установи шляхом приєднання до Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

 

Працівники обурені тим, що їхню установу хочуть ліквідувати, і про це вони дізналися з проекту рішення, який раптово з’явився на сайті облради.

«Влада вирішила несподівано для нас ліквідувати нашу установу, яка розташовується на вулиці Коциловського, 30. Це все сталося дуже раптово, ми нічого не знали: побачили на сайті проект рішення. В ньому нічого нема про те, куди дінеться персонал», –  зазначила голова профкому Мирослава Луцишин.

За її словами, з приводу реорганізації були проведені громадські слухання та створено робочу групу, але, як вона запевнила, це робилося «для показухи».

«Домовленості, які були погоджені під час слухань, – не дотримані. Створили якусь робочу групу, яка засідала лише раз і має сумнівний склад. Розуміємо, що це абсолютні формальності, щоб показати, що щось робиться», – додала Мирослава Луцишин.

На переконання пікетувальників, реорганізацію зініціювали через інтерес до приміщень диспансеру.

«Маємо хороший ремонт, який робили власним коштом. Голова облради дав зрозуміти, що ці приміщення будуть продаватися», – зауважила Мирослава Луцишин.

Детальніше про те, що чекає на обласний психоневрологічний диспансер, читайте у матеіралі Львівського порталу «Побічний ефект».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *