ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янину, який скоїв десяток грабежів, «світить» до шести років за ґратами

Олена Карп'юк

|

Працівники Франківського відділу поліції завершили розслідування в межах кримінальних проваджень, відкритих за фактами десяти грабежів, до скоєння яких причетний раніше неодноразово судимий 42-річний львів’янин. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

Так, 17 липня до правоохоронців звернулася  36-річна місцева мешканка. За словами жінки на вулиці Науковій невідомий чоловік через відчинене вікно у її автомобілі «Сітроен С4» схопив сумку з документами, банківськими картками та особистими речами, яка знаходилася на пасажирському сидінні, та втік. Загальна сума заподіяних збитків – 13 000 гривень.

Також встановлено, що 5 червня зловмисник на вулиці Княгині Ольги зірвав із шиї 56-річної львів’янки золотий ланцюжок із кулоном, а 25 липня вихопив з рук 57-річного місцевого мешканця барсетку, в якій знаходилося 5 000 гривень, посвідчення водія та картка на дизельне пальне.

Правоохоронці встановили, що львів’янин причетний щонайменше до десяти крадіжок.

Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні правопорушень за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *