ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську облраду знову пікетують медики психоневрологічного диспансеру

Соломія Головіна

|

Під стінами Львівської облради сьогодні, 25 жовтня, на пікет зібралися працівники обласного клінічного психоневрологічного диспансеру. Вони виступають проти реорганізації медзакладу. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Люди тримають в руках плакати з написами «Вашими руками хочуть зруйнувати дитячу психіатричну службу», «Це руйнація, а не реорганізація».

«Не можна руйнувати та нищити те, що добре функціонує, доки не збудували кращого. На обліку у дитячих психіатрів – 14 тисяч дітей, які залишаться без допомоги… Навмисно штучно створена «пустота» в стаціонарі нашої лікарні – діло рук керівництва диспансеру. Батькам дітей відмовляють в госпіталізації, на лікарів чинять тиск не госпіталізовувати дітей і не давати скерування. Службу злочинно розвалюють», – переконують пікетувальники.

Як повідомляв Львівський портал, обласний психоневрологічний диспансер хочуть реорганізувати, приєднавши до Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

Медики неодноразово протестували під Львівською облрадою, оскільки також переконані, що реорганізацію зініціювали через інтерес до приміщень диспансеру, який знаходиться на вул. Коциловського, 30 у Львові.

Детальніше про те, що чекає на обласний психоневрологічний диспансер, читайте у матеіралі Львівського порталу «Побічний ефект».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *