ОСТАННІ НОВИНИ

Українських правоохоронців навчатимуть за програмою австралійської поліції

Олена Карп'юк

|

Українські поліцейські проходитимуть підготовку за інтенсивною програмою Федеральної поліції Австралії. Вона включає в себе управління розслідуваннями тяжких злочинів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Кабміну.

 

«В українській поліції – 140 тисяч працівників. Наші ключові партнери у напрямку їх професійної підготовки – США, Канада та ЄС. Досвід Австралії у підготовці поліцейських кадрів, особливо у напрямку розслідування тяжких злочинів, буде цінним для українських правоохоронців», – розповів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Коледж Федеральної поліції Австралії знаходиться у місті Канберра. В ньому проводять повну підготовку поліцейських кадрів – від рекрутів до старших офіцерів. Базовий рівень підготовки триває шість місяців. Подальша тривалість навчання варіюється залежно від обраної кваліфікації.

«Головний принцип роботи коледжу – навчання людей та передача практичних навичок. При цьому важливим є культурний розвиток поліцейських. Після випуску курсантів наші працівники продовжують спостерігати за випускниками через їхніх безпосередніх координаторів на місцях роботи», – пояснила керівниця Департаменту навчання та розвитку Федеральної поліції Австралії Кайлі Фловер.

За її словами, у австралійської поліції також є міжнародний навчальний центр у Джакарті (Індонезія). Центр забезпечує програмну підготовку для всіх міжнародних партнерів.

Відтак міністр внутрішніх справ запросив представників поліцейського коледжу Австралії відвідати Академію патрульної поліції в Україні та посприяти у підготовці спеціалізованих навчальних програм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *