ОСТАННІ НОВИНИ

У «Рава-Руській» прикордонники затримали контрабанду «сонячного каміння»

Юлія Шпак

|

Понад 16 кілограмів бурштину виявили сьогодні прикордонники Львівського загону спільно з працівниками фіскальної служби на українсько-польському кордоні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.

 

Так, о 6.00 годині ранку в пункт пропуску «Рава – Руська» прибув автомобіль «Volkswagen». За кермом знаходився наш 24-річний співвітчизник.  Під час огляду транспортного засобу у правоохоронців виникли підозри, щодо можливого переміщення автомобілем прихованих від контролю предметів.

Тому було прийнято рішення про здійснення поглибленої перевірки іномарки, у ході якої прикордонники Львівського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили 16 кг 900 гр. необробленого каміння різної форми, різних розмірів, жовтого та коричневого кольору, схожого на бурштин, яке знаходилося під декоративною обшивкою чотирьох дверей автомобіля.

Наразі знахідку вилучено компетентними державними органами. Сума оцінки каміння буде встановлена після проведення експертизи.

Фото: прикордонники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *